8. Rally Show Santa Domenica, najava

Objavljeno u: 24/10/2017 - 01:08 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom! Najuočljivija novost ove godine svakako su nova vizualna rješenja RSSD-a i novi logo. Rally tablicu s kojom smo krenuli u organizaciju ovog showa sad već davne 2010. godine ostavljamo slavnoj povijesti – baš kao i onih 40-ak posada koliko ih se tada pojavilo na prvom brzinskom ispitu. Lista prijava koja premašuje maksimalnih 120 posada već nekoliko godina zaredom, broj gledatelja koji iz godine u godinu raste u tisućama i mediji koji sami prepoznaju važnost ovog događanja najvažniji su segmenti očiglednog dokaza da smo dorasli ovom izazovu. Vjerni pratitelji isto tako znaju da će ih sa svakim novim izdanjem na Savršćaku dočekati nekoliko novih WRC i R5 automobila uz ništa manje atraktivne automobile u drugim klasama poput Lada, Yugića, Trabanta i slično, pored svih onih koji nam se uvijek vraćaju. Uz vjerujemo svima očiti napredak ovog entuzijastičnog pothvata stiglo je vrijeme i za napredak u smislu vizualnih rješenja. RSSD je kroz ovih 8 godina postao prepoznatljiv i svojevrstan brand, pa smo taj akronim odlučili pretvoriti u novi logotip.

Po prvi puta smo organizirali i „zagrijavanje“ za 8. RSSD. Druženje za prijatelje ovog showa i AKK Sveta Nedelja održalo se 7. listopada na jezeru Orešje u Svetoj Nedelji, pod nazivom RSSD Rally Taxi. Petorica članova našeg kuba odradila su 200-tinjak taxi vožnji za sve koji su skupili dovoljno hrabrosti da sjednu na suvozačko mjestu Nenadu Lončariću (Subaru Impreza STI), Marku Lončariću i Juraju Šebalju (Subaru Legacy GT), Danielu Vojvodiću (Mitsubishi Lancer EVO III), Borisu Berakoviću (Toyota Celica GT-4) ili Antunu Vrbanoviću (Škoda Favorit). Dokazali smo koliko je rally, posebice na makadamskoj podlozi, zahtjevna automobilistička disciplina koja se s razlogom naziva kraljicom autosporta, ali i kakvu količinu adrenalina izaziva ovaj sport.

8. Rally Show Santa Domenica tradicionalno će se održati posljednjeg vikenda u studenome, započet ćemo ga u petak 24.11. RSSD partyjem, subotu 25.11. smo rezervirali za jednu od brojnih novosti, Shakedown na jezeru Orešje, te tradicionalni ceremonijalni start, a u nedjelju 26.11. nas očekuje prava makadamska poslastica s početkom u 8 sati i 5 minuta.

Lista prijava je otvorena, makadam je spreman, a 8.RSSD i posljednji vikend u studenome zaokruženi su u vašim kalendarima!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments