Alonso Ferrari, Kimi McLaren, Kubica Renault

Trojac iz naslova trebao bi upravo na navedeni način odraditi najzanimljiviji dio sezona transfera u Formuli 1, a od konačne, službene objave dijele nas tek dani. Iako niti jedan od spomenutih transfera još nije službeno potvrđen više je nego očito, iz brojnih izjava uglavnom Ferrarijevih dužnosnika, da je na pomolu zamjena vozača u Scuderiji. Stefano Domenicali otkrio je da Ferrari ne želi dodatno odugovlačiti te da će odluku objaviti čim bude spremna. Pretpostavlja se da je posljednja prepreka objavi ugovor Kimija Raikkonena. Finac bi, naime, karijeru od 2010. trebao nastaviti u McLarenu, no kako ga uz Ferrari veže ugovor potrebno je osigurati načine za ukidanje ugovora što je posao kojim se bave odvjetnici obje uključene strane.

Da Fernando Alonso pakira kofere potvrdio je i trenutni v.d. šefa Renaulta Jean-Francois Caubet izjavom u kojoj kaže da će Renaultu nedostajati Fernando i da će Fernandu nedostajati Renault.

Naposlijetku, vozačku križaljku trebao bi kompletirati Robert Kubica prelaskom u Renault u kojem bi zauzeo prvo mjesto u ekipi.
Autosport.hr