Alonsa zanimaju nove titule

Alonsa zanimaju nove titule

Bivši dvostruki prvak svijeta u Formuli 1 ovu sezonu provodi daleko od pobjedničkog postolja i pobjeda. Zajedno s Jensonom Buttonom u Hondi čeka bolje dane i niže odustajanja, no čini se da to nije negativno utjecalo na njegovo samopouzdanje i ambicije.

Fernando Alonso izjavio je kako svoju budućnost vidi u automobilizmu, a koji, kako sam kaže, uključuje mnoge discipline. Vjeruje kako još uvijek ima vremena za uspjehe, čak i one najvišeg ranga, no zasad nije sigurno je li Fernando ovo izrekao kao svojevrsnu najavu mogućeg skorog umirovljenja. S druge strane, Button je na rubu mirovine, ako je vjerovati brojnim najavama, koje kažu kako će britanski vozač na predstojećoj utrci u Japanu obznaniti svoje povlačenje iz Formule 1.

"Nadam se da ću ponovo moći okusiti slast pobjede i osvajanja naslova prvaka. Čini se da sam zadnju titulu osvojio tako davno, iako zapravo nije riječ o tako dugom razdoblju; osjećam se kao da je prošlo 20 godina! Brojka je upola manja, a nadam se da ima istine u izreci koja kaže da je 10 godina kao nijedna godina. U meni i dalje ima ambicije i želje, nadam se u dovoljnoj mjeri za nove naslove."

"Nije nužno da se to dogodi u Formuli 1, postoje brojne druge kategorije u kojima se mogu boriti za pobjede. Vremena je dovoljno", rekao je Alonso.
Autosport.hr