Rally Legend 2017. - Snovi se ostvaruju
  • Napisao/la 
  • Objavljeno u Ostalo

Rally Legend 2017. - Snovi se ostvaruju

Republika San Marino.
Vijest o ekskluzivnom i glamuroznom okupljanju gotovo svih svjetskih prvaka u povijesti na Rally Legendu, ove godine od 19. do 22. listopada,
širi se rally svijetom.

Prvi put u San Marinu, dva dana ostavit će neizbrisiv trag u sjećanju rally entuzijasta. Walter Rohrl, Ari Vatanen, Hannu Mikkola, Stig Blomqvist, Timo Salonen, Juha Kankkunen, Miki Biasion, Didier Auriol, Tommi Makinen, Marcus Gronholm, Petter Solberg, Sebastien Loeb i Sebastien Ogier, Sandro Munari i Markku Alen, petnaest svjetskih prvaka, gotovo cijela povijest Svjetskog rally prvenstva uvelićat će sjećanje na škotskog prvaka Colina McRaea, deset godina nakon njegovog preranog i tragičnog odlaska. Na Rally Legendu biti će i Derek Ringer, suvozač s kojim je škotski vozač osvojio naslov Svjetskog prvenstva 1995. godine i Nicky Grist, još jedan važan suvozač za Colina.


"Colin McRae Tribute"

Poseban događaj, san svih navijača, dogoditi će se u nedjelju 22. listopada 2017. s početkom u 12:00 sati tijekom brzinskog ispita "The Legend". Rally zaljubljenici moći će vidjeti ""CHAMPIONS FOR A CHAMPION", nikad prije viđeni show svih bivših prvaka s automobilima s kojima su osvojili titule. Vrhunac uzbuđenja biti će "COLIN'S PARADE" gdje će legende nastupiti s automobilima s kojima je Colin McRae nastupao u svojoj blistavoj karijeri. Jedan od automobila vozit će i njegov brat, također rally vozač, Alister McRae.

Snovi se ostvaruju na Rally Legendu, San Marino

Više na...
www.rallylegend.com

Autosport.hr