Ken Block u svjetskom rallycross prvenstvu

Objavljeno u: 13/01/2016 - 12:20 Napisao/la Objavljeno u Ostalo Komentari Komentiraj!
Američki automobilist Ken Block objavio je zanimljivu vijest - u nadolazećoj sezoni nastupit će na svim utrkama iz kalendara svjetskog rallycross prvenstva (World RX).

Block je u World RX prvenstvu debitirao 2014. godine na utrci u Norveškoj, u kojoj osvaja mjesto na podiju, a iste sezone pojavio se i u Francuskoj - tu je utrku završio na četvrtom mjestu, usput ubilježivši rekord najbržeg kruga cijelog vikenda.

Ken Block će u World RX-u nastupati u suradnji s dugogodišnjim partnerom, Fordom, u posebno pripremljenoj Ford Fiesti RX Supercar.

Sezona svjetskog rallycross prvenstva započinje 16. travnja u portugalskom Montalegreu.

Aktualnosti

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Čičko najbrži u Taru

11.04.2017. - HR Ostalo

Čičko najbrži u Taru

U organizaciji auto kluba "Poreč motorsport" i suorganizaciji auto kluba "Skok racing" a pod pokroviteljstvom Općine i TZ Općine Tar-Vabriga, u nedjelju, 09.04.2017. po prekrasnom vremenu i pred nekoliko tisuća gledatelja, održala se je prva...

You have no rights to post comments