Video: Virtualna Ouninpohja u Richard Burns Rallyju, fantazija za 3 monitora

Video: Virtualna Ouninpohja u Richard Burns Rallyju, fantazija za 3 monitora

Richard Burns Rally nije igra, niti simulacija, to je stil života i opsesija, virtualni interfejs koji zaljubljenike u rally pretvara u majstore kućnih volana i omogućava im da barem u virtualnom svijetu isprobaju kako izgleda juriti poznatim svjetskim brzinskim ispitima. Iako je nastao prije milijun i pol godina, Richard Burns Rally i dalje uspješno odolijeva zubu vremena. Pred njim nije poklekao niti velik DiRT serijal, iako je riječ o kvalitetnom proizvodu za nešto drukčiju publiku, a niti polubezvezni službeni WRC simulacijski pokušaji. Jednostavno, RBR je RBR.

Još legendarnija od RBR-a je slavna Ouninpohja, omiljeni brzinski ispit mnogih WRC vozača i nezaobilazni dio itinerera Rallyja Finska. Povremeni. Naime taj se brzinac svako malo nađe s krive strane ulaznih vrata, što je slučaj i ove godine. Ipak, za neutješne tu je virtualna Ouninpohja, napravljena upravo za RBR.

Sve što vam treba su tri monitora, fizika s potpisom RBR Real Physics ekipe i Ouninpohja koju su u virtualni svijet prenijeli vrijedni entuzijasti Savo Stage Team Finlanda. E da, i ne zaboravite volan!

Video sadržaj

You have no rights to post comments

Autosport.hr