Ott Tänak opisao dramu na BI 3

Ott Tänak opisao dramu na BI 3

"Prejako smo kočili na mjestu na kojemu je manja neravnina, udarili smo je i oštetili ovjes na automobilu zbog čega nismo uspjeli normalno ući u sljedeći zavoj. Sletjeli smo sa staze i završili u vodi. Na sreću, automobil je sletio na kotače, ali je voda bila dovoljno duboka i automobil je počeo tonuti vrlo brzo. Nakon što smo otvorili vrata automobil je potonuo u roku par sekundi."

"Imao sam problema sa kablom od interkoma, nisam ga mogao isključiti i automobil me počeo vući pod vodu. Zaista smo imali sreće, to nipošto nije bila ugodna situacija."

"Nakon izlijetanja nije bilo načina da kontaktiramo momčad. Radio je potonuo, a signal mobilnih mreža bio je preslab. Nitko nije znao što nam se dogodilo gotovo 20 minuta."

"Nikada se nisam ovako osjećao, potpuna praznina. Sada je važno što prije se vratiti u automobil. Momčad će pokušati doći do automobila što je prije moguće i spremni su raditi cijelu noć kako bi nas sutra vratili na stazu. Znam da zvuči kao lud plan, ali ako postoji šansa za restart, iskoristit ćemo je", rekao je estonski vozač.

Video sadržaj

Autosport.hr