Latvala zasad siguran u Volkswagenu

Latvala zasad siguran u Volkswagenu

Ako je jučer šef Citroën Racinga izgubio strpljenje i javno pozvao prvog vozača momčadi da napokon počne raditi to što mu je posao, u Volkswagenu zasad ne vide potrebu za takvim intervencijama. Uz izvrsnog Sebastiena Ogiera druga dva vozača njemačke momčadi teško mogu do pobjeda, a ponekad je i dolazak do cilja nemoguća misija. To se ponajviše odnosi na finskog vozača Jari-Mattija Latvalu, kojeg mnogi i dalje smatraju za najbržeg među trenutno aktivnim WRC trkačima. Brz ili ne, Latvala ove sezone nije uspio ozbiljnije zaprijetiti Ogieru, štoviše, u poretku je iza trećeg vozača ekipe, Andreasa Mikkelsena.

Unatoč slaboj formi, Latvala i dalje uživa povjerenje šefa Volkswagenovog tima, Josta Capita. Britanski Autosport prenosi njegove komentare, vezane uz moguće nepoznanice u Volkswagenovoj vozačkoj postavi.

"Jari-Matti ima ugovor s momčadi za ovu i sljedeću sezonu. Da nismo mislili da je on pravi vozač za naše potrebe, ne bismo ga zadržali. Njegovo mjesto u timu je sigurno", rekao je Capito.

You have no rights to post comments

Autosport.hr