Fotografi bez granica: Auto škola Remetinec i Eifel Rallye, 1. dio

Fotografi bez granica: Auto škola Remetinec i Eifel Rallye, 1. dio

Tijekom godina suradnje s Auto školom Remetinec doživjeli smo svakakva iznenađenja, ali ovako nešto zaista nismo očekivali. Čak niti od njih. Iznenađenje je blaga riječ, posebice ako uzmemo u obzir ranije navedena prethodna iskustva sa Andrejom Rastowsky i Sinišom Pšeničnikom.

Da je ovaj dvojac sposoban za najveće podvige, nismo sumnjali. Da su sposobni marljivo pratiti kalendar natjecanja i uredno se i na vrijeme teleportirati na najrazličitija mjesta, u Hrvatskoj ili izvan nje, također nije tajna. Ali ponekad sve to nije dovoljno da vas i nas pripremi za šokove u remetinečkoj režiji.

Pred vama je prvi dio više nego izdašne foto zbirke, nastale na nedavno završenoj rallyjaškoj fešti, spektaklu Eifel Rallye. Ponavljamo, ovih 320 i nešto fotografija su PRVI DIO, dakle, ima ih još. Stotine i stotine.

Uostalom, zašto bismo, ovako šokirani, morali pisati daljnje komentare kada "pero" možemo prepustiti krvicima za ovaj fantastični foto osvrt na jedinstveno rally natjecanje.

Unaprijed se ispričavamo na količini fotografija, ali jednostavno nismo u stanju iz albuma izbrisati ni jednu fotku, pa ćemo taj čin prepustiti vama. Svaki ljubitelj rally-a trebao bi barem jednom otići na Eifel, puno odličnih auti koje, nažalost više i nemamo prilike vidjeti, vozači koji se ne ustručavaju u stiskanju papučice gasa, prekrasan krajolik i simpatični stanovnici. I ne, ne treba dizati kredit , cijeli doživljaj (sa svim troškovima puta, spavanja i hrane i pića) ne košta više od 1.250,00 kn po osobi (4 osobe u autu i 5 dana). Naravno trošak se vrlo lako poveća ako se zaigrate na štandovima, ali to je već neka druga priča. U svakom slučaju itekako vrijedno svakog kilometra, svake minute i svake lipe.

Pozdrav, Andrea i Siniša

Kao što možete naslutiti, ni mi nismo mogli izbrisati niti jednu fotografiju, već smo album razdijelili na dva dijela, prvi je pred vama, a drugi stiže sutra.

Malo je reći hvala, ali hvala Andreji i Siniši na svemu što već godinama rade za popularizaciju oktanskih sportova na ovim prostorima.
Autosport.hr