Hyundai predstavio novi i20 Coupe WRC za 2017.

Objavljeno u: 01/12/2016 - 16:03 Napisao/la Objavljeno u WRC / IRC Komentari Komentiraj!
Momčad Hyundai Motorsport predstavila je novi natjecateljski automobil, s kojim će se iduće godine upustiti u borbu za naslove u svjetskom rally prvenstvu. Riječ je o prvoj službenoj prezentaciji nekog od automobila pripremljenih po novim, znatno "hrabrijim" pravilima, koja dopuštaju više snage motora (380 KS) i učinkovitiji aerodinamički paket, između ostalog.

Za upravljačima novih Hyundaija i20 Coupe WRC sjedit će neizmjenjena vozačka postava u sastavu Thierry Neuville, Dani Sordo i Hayden Paddon te pripadajući im suvozači. Sve tri posade nastupit će na svim rallyjima svjetskog prvenstva iduće sezone. Tako će se u 2017. Hyundai protiv suparnika boriti s tri tima u istoj momčadi, za razliku od ove godine kada su posade bile podijeljene u dvije ekipe.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments