Ogier potpisao za M-Sport, Latvala za Toyotu

Objavljeno u: 13/12/2016 - 01:25 Napisao/la Objavljeno u WRC / IRC Komentari Komentiraj!
Bivša prva postava tvorničke ekipe Volkswagen Motorsporta uspješno je pronašla nova radna mjesta u preostalim momčadima koje se natječu u svjetskom prvenstvu u rallyju.

Aktualni vlasnik titule svjetskog prvaka, Francuz Sebastien Ogier, jučer je stavio potpis na novi ugovor s ekipom M-Sporta, koja priprema Fordove tvorničke automobile, no zasad još uvijek bez službene Fordove tvorničke potpore. Ogieru će se u M-Sportu, za upravljačem potpuno nove Fieste RS WRC 2017 pridružiti estonski vozač Ott Tanak.

Istovremeno, prije nekoliko dana novopridošla momčad Toyote potvrdila je angažman finskog vozača i vječnog potencijalnog prvaka Jari-Mattija Latvale.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments