Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Objavljeno u: 24/05/2017 - 12:50 Napisao/la Objavljeno u WRC / IRC Komentari Komentiraj!
Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad, jedinom potvrđenom nastupu u WRC klasi ove godine.

Mikkelsen je iz društva tvorničkih WRC vozača ispao odlaskom službene Volkswagenove momčadi iz prvenstva krajem prošle sezone, za razliku od Sebastiena Ogiera i Jari-Mattija Latvale. Citroënu ove godine, blago rečeno, ne cvjetaju ruže, a osim problema s automobilom imaju i poteškoća s formom vozača. Hoće li Mikkelsen opravdati povjerenje francuskog tima vidjet ćemo uskoro.

U Citroënu inzistiraju kako ova promjena u vozačkoj A postavi ne znači odustajanje od programa promocije mladih vozača, no zasad nema podataka o tome hoće li "izbačeni" Lefebvre ponovo biti vraćen u prvu postavu ili ne.

Aktualnosti

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Čičko najbrži u Taru

11.04.2017. - HR Ostalo

Čičko najbrži u Taru

U organizaciji auto kluba "Poreč motorsport" i suorganizaciji auto kluba "Skok racing" a pod pokroviteljstvom Općine i TZ Općine Tar-Vabriga, u nedjelju, 09.04.2017. po prekrasnom vremenu i pred nekoliko tisuća gledatelja, održala se je prva...

You have no rights to post comments