Nove boje Citroëna za novu sezonu WTCC-a

Objavljeno u: 01/03/2016 - 13:23 Napisao/la Objavljeno u WTCC Komentari Komentiraj!
Na međunarodnom salonu automobila u Ženevi sportski odjel francuskog Citroëna predstavio je novi dizajn natjecateljskog C-Elyseea, kojemu će ove godine cilj biti obrana naslova u FIA-inom prvenstvu touring automobila (WTCC).

Citroën će ove sezone u WTCC-u sudjelovati u skromnijem aranžmanu; umjesto četvorice vozača boje francuskog tima branit će dvojica; Jose-Maria Lopez i Yvan Muller.

Citroënove sportske aktivnosti ove godine u velikoj mjeri su oblikovane ulaganjima u razvoj automobila kojim će se nekada šampionska momčad vratiti na staze svjetskog rally prvenstva (WRC) iduće godine.

Aktualnosti

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Čičko najbrži u Taru

11.04.2017. - HR Ostalo

Čičko najbrži u Taru

U organizaciji auto kluba "Poreč motorsport" i suorganizaciji auto kluba "Skok racing" a pod pokroviteljstvom Općine i TZ Općine Tar-Vabriga, u nedjelju, 09.04.2017. po prekrasnom vremenu i pred nekoliko tisuća gledatelja, održala se je prva...

You have no rights to post comments